Zašto je shiatsu uvijek dobar izbor?

Predavanje i prezentacija Međunarodne shiatsu škole Hrvatska

 
Međunarodna shiatsu škola Hrvatska će te u Makronovi, u petak 20.9. s početkom u 18 sati na svom promo programu, kroz predavanje i prezentaciju uvesti u svijet shiatsua, prezentirati shiatsu tretman, podijeliti i vlastitu priču, i upoznati te s osnovnim tehnikama koje ćeš i ti moći isprobati te najaviti program nove sezone Škole.
 

Zašto baš shiatsu?

 
U smislu tretmana, shiatsu ima svojih prepoznatljivih prednosti - opušta, pokreće cirkulaciju, učinkovit je u otklanjanju raznih tegoba, iscrpljenosti, bolova i pomoć je u jačanju vitalne snage i imuniteta.
 
U smislu školovanja, shiatsu program naše škole svakog polaznika vraća njegovoj prirodnosti i jedinstvenom izražaju iz čega kroz razna znanja i pristupe postaje profesionalan i sposoban shiatsu praktičar. U dvije godine školovanja, polaznik kroz učenje i praksu stiče temelj i širinu koji mu omogućava samostalnost u daljnjem profesionalnom razvoju.
 
U smislu profesionalnog usmjerenja, možemo pokrenuti svoj samostalni posao, udružiti se ili se zaposliti. Sa shiatsu vještinom smo slobodni putovati i prakticirati gdje god se nalazimo, a u ponudi je možemo kombinirati sa drugim znanjima i vještinama.
 
Prezentaciju drže Sanja Novko, shiatsu praktičarka, Slavica Ravnjak, shiatsu praktičarka, fizioterapeutkinja i praktičarka osteopatije i Marin Kovačević, shiatsu praktičar i liječnik. 

Ulaz na predavanje je sasvim besplatan, ali nam se svakako najavi na info@makronova.com ili 01/4847119 kako bi ti na vrijeme rezervirali mjesto. 

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
20.2.2021. Face Fitness by Mia