Margrit Coates u Zagrebu!
Objavljeno: 2.2.2020.
 
O Margrit Coates
 
Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada.
Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. 
 
Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji, i šire. 
 
Suosnivačica je klinike za prirodne metode liječenja životinja i ambasadorica nekoliko organizacija za zaštitu životinja (Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and Protection of Animals, Mance Chance Horse Sanctuary). 
Na sveučilištu Southampton držala je predavanja o ponašanju životinja.
 
Hrvatskoj publici Margrit se ovim gostovanjem predstavlja već treći put, a za vas smo pripremili sljedeći program koji se održava u Makronovi, Ilica 11/1.kat.
 
 
 
PREDAVANJE
 
19.2.2020. srijeda / 19 sati
 
ČEMU NAS UČE ŽIVOTINJE
 
Životinje nas ohrabruju da se dublje zagledamo u svoju dušu kako bismo pronašli put do unutarnjeg mira i ravnoteže. Životinje nam pružaju mnoge lekcije pomnosti (mindfulnesu) i ako obratimo pažnju na te uvide susrest ćemo se mogućnostima o kojima ranije možda uopće nismo razmišljali. Neprestano prateći i opažajući naše emocije i misli, životinje su najbolji učitelji pomnosti u našim životima. Životinje same, i ono kako se osjećamo i kakvi smo mi kad smo s njima, odražavaju ono što zaista jesmo i kako reagiramo i ophodimo se prema drugima. Ljudi koji vole životinje imaju razumijevanje o tome kako nam njihovo prijateljstvo može pomoći da unaprijedimo vlastitu osjetljivost, empatiju i samorazvoj. 
 
Predavanje će uključiti izborne priče iz Margritinog iskustva i savjete životinja učitelja. 
Predavanje se održava na engleskom jeziku uz prijevod.
 
Ulaznica: 50 kn
Prodaja ulaznica: Knjižara Planetopija, Ilica 68
Za predavanje nisu predviđene rezervacije i predbilježbe u Makronovi. 
 
Mjesto na predavanju osiguravate kupnjom ulaznice u knjižari Planetopija, a za sva dodatna pitanja u vezi ulaznica obratite se na mail planetopija@planetopija.hr
 
 
 
RADIONICA
 
22.2.2020.  subota / 9.30 - 17 sati
 
RAD S ISCJELJUJUĆOM ENERGIJOM ŽIVOTINJA
 
Vođeni Margrtinim jedinstvenim i širokim iskustvom polaznici mogu očekivati inspirativne smjernice o tome kako potaknuti svoju sposobnost rada s iscjeljujućom energijom, snagom koja se nalazi unutar svakoga od nas ukoliko izaberemo da se s njom povežemo. Rad na iscjeljenju kroz sustav čakri životinje može pomoći unaprjeđenju dobrobiti vašeg ljubimca i njegovog ponašanja. Kroz praktičan rad objasnit ćemo sve korake u tom postupku, šta možemo, a šta ne smijemo činiti, te ćemo učiti razliku između rada s isjcjeljujućom energijom za ljude i životinje. 
 
U radionicu su uključene i meditacije koje nam pomažu da dopremo do izvora iscjeljenja. Također, upoznat ćemo se i s načinima kako pomoći svojem ljubimcu na daljinu, kad nismo pored njega. 
 
Iscjeljujuća energija također pruža snažnu povezanost tijekom vremena tranzicije kojeg nazivamo smrću - koje je, prema Margritinom iskustvu i osjećaju, samo promjena svjesnosti.
 
Povezivanje sa životinjama kroz iscjeljujuću energiju je također put ka intuitivnoj komunikaciji i sposobnosti da čujemo što nam govore.
 
Radionica se održava na engleskom jeziku bez prijevoda. 
 
  • prije dolaska na radionicu preporuka je pročitati 2 Margritine knjige, Glas životinja i Komuniciranje sa životinjama, prevedene na hrvatski jer će se Margrit u radionici oslanjati i na njihov sadržaj i proširiti ga
 
 
Cijena radionice:
650 kn za - za prijave i uplate do 25.1.'20.
750 kn - za prijave i uplate od 26.1.'20.
Rezervacija mjesta vrijedi isključivo uz potvrdu uplatom.
 
U slučaju odustajanja do 31.1.'20. zadržava se 350 kn od uplaćenog iznosa.
U slučaju odustajanja od 1.2.'20. zadržava se cjelokupan uplaćeni iznos.
 
 
 
INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I TRETMANI ZA LJUBIMCE
 
20.2. i 24.2.2020.
 
Termini - prema individualnom dogovoru, u trajanju od 45 minuta.
 
Margrit je izuzetno cijenjena zbog svoje sposobnosti iscjeljivanja polaganjem ruku, kao i komuniciranja sa životinjama. To je dar s kojim se rodila i koji joj omogućuje da čuje što nam govore životinje, osjeti njihove osjećaje te vidi slike i poruke koje vlasnicima mogu dati odgovore na pitanja koja ih muče.
Tijekom tretmana Margrit komunicira sa životinjom i dobiva uvid u njene osjećaje i potrebe. 
Tretman polaganjem ruku blagotvorno će djelovati kod svih stanja, bez obzira na dob životinje. Tretman je ujedno i odlična preventiva jer uravnotežuje energetsko polje koje pokazuje znakove poremećaja prije nego se jave prvi simptomi bolesti.
Životinje su otvorene za primanje tretmana i prirodno ga razumiju. Dobrobiti se mogu javiti neposredno nakon tretmana ili će se razviti nešto kasnije.
U tretman se, ako žele, mogu uključiti i vlasnici – na taj će način i oni  osjetiti snagu protoka iscjeljujuće energije što pomaže jačanju veze između čovjeka i životinje. 
 
 Važno je znati prije dolaska na konzultaciju:
Na konzultacije mogu doći samo psi jer su mačke iznimno podložne stresu transporta. Ako želite konzultaciju za mačku, kontaktirajte nas pa ćemo s Margrit ispitati koje su alternativne mogućnosti.
Psi koji dođu na konzultacije moraju biti socijalizirani i prijateljski naklonjeni prema neznancima. Pse koji su agresivni ili imaju zaraznu bolest, nije moguće primiti na konzultacije.
Svaka životinja je jedinstvena i Margrit ne daje obećanja o izlječenju. 
Tretman nikako nije zamjena za veterinarsko liječenje.
 
Tretmani se odvijaju na engleskom jeziku.
Ukoliko Vam je potreban prijevod:
- možete ga dogovoriti s nama uz nadoplatu od 150 kn
- možete povesti sa sobom osobu koja će vam biti osobni prevoditelj
 
Cijena individualne konzultacije je 450 kn. 
Rezervirani termin potrebno je potvrditi uplatom najkasnije 3 dana nakon prijave, a za prijave nakon 14.2.'20. odmah po prijavi.
U slučaju otkazivanja termina do 31.1.'20. zadržava se 200 kn izvršene uplate. 
U slučaju otkazivanja od 1.2.'20. zadržava se cjelokupan uplaćeni iznos.
 
Photo credit: Sandra Šimunović / Pixell
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW