Gost: Zoran Salopek, autor knjige Neboder života
Srijeda, 18.3. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
 
Ulaznice (20 kn) možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68 ili nesporedno prije predavanja u Makronovi. 
 
Ako izgradiš sebe, sve što želiš doći će, krilatica je Zorana Salopeka koji je svojom fascinantnom životnom pričom i hit knjigom Neboder života oduševio brojne čitatelje. Njegovu metodu razvoja samosvijesti svatko može primijeniti u svim sferama života, od posla, zdravlja, obitelji do osobnog zadovoljstva. Važno je znati što je to samosvijest, kako se razvija te ponešto o osnovnim zabludama, uvjerenjima, emocijama, mislima i našim reakcijama, o preuzimanju odgovornosti i konačno o zahvalnosti. 
Zoran će na predavanju objasniti kako je, odrastavši u vrlo teškoj životnoj situaciji, sam došao do ove metode, a potom će nas, korak po korak, provesti kroz osnovne koncepte i pojmove. Uz slikovite primjere poput 'priče o neuspjehu' saznat ćemo da ne moramo učiniti sve što mislimo da moramo, provjerit ćemo jesmo li ziheraši i koliko nam je zaista važno biti u pravu te kakve su posljedice takvih uvjerenja. Bit će riječi o nevezivanju, razlikovanju iluzija od očekivanja, o tehnikama '5 principa' i 'čišćenje - samoispitivanje'. Na kraju, osvijestit ćemo događa li se nešto nama ili za nas, i potvrditi najvažniju valutu samosvijesti – zahvalnost. 
 
"U nebrojenim razgovorima koje sam vodio s poslovnim partnerima, prijateljima, poznanicima, mogao sam primijetiti da svi pokazuju izuzetan interes za temu samosvjesnosti i pritom se pitaju kako napredovati, kako se promijeniti, kako pročistiti svoje emocije, kako biti sretnija i zadovoljnija osoba? Puteva do promjene ima mnogo. Nismo svi isti, niti su nam životi isti, međutim svi smo povezani, svi imamo emocije i svi imamo probleme, ali ih možda ne rješavamo dovoljno korjenito i efikasno."
Zoran Salopek, Neboder života
 
Ova je metoda Zoranu Salopeku doslovno promijenila život, izvukla ga iz podruma i odvela do vrha nebodera. Pridružite nam se na Planetopijinoj srijedi i od našeg gosta Zorana Salopeka saznajte više iz prve ruke. 
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW