PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE

- ciklus radionica -

 

 

Zdravlje je najvažnije, često kažemo, ali možda ponekad zaboravimo da se zdravlje ne odnosi samo na naše tijelo, nego i na naš psihički i emocionalni svijet.

Emocije su naše svakodnevne pratiteljice. Situacije koje doživljavamo tijekom dana izazovu cijeli spektar emocija - neke su više, neke manje ugodne, no sve imaju svoju svrhu i funkciju i jednako su važne.

Parafrazirajući dr. Guya Wincha, autora knjige Prva pomoć za emocije, emocionalnim povredama trebali bismo pristupiti jednako kao i fizičkim. Kad se porežemo ili opečemo, odmah ćemo se pobrinuti za ozljedu. Kad nas nešto emocionalno “poreže” ili “opeče” najčešće ćemo trpjeti bol i čekati da prođe. No, znamo već da će ta nezbrinuta i zanemarena povreda izroniti negdje drugdje.
Novi ciklus Prva pomoć za emocije osmišljen je u želji da ti pružimo podršku da upoznaš i prigrliš svoje emocije, te posebno u želji da naučiš kako se riješiti nekih neugodnih, nekonstruktivnih i dugotrajnih emocionalnih stanja koja te ometaju u svakodnevnom funkcioniranju. Vjerovali ili ne, mi možemo dobrim dijelom birati svoje emocionalna stanja, možemo upravljati dijelom svojih emocija. Cilj ovog ciklusa radionica je naučiti kako ne nastradati u emocionalnom vihoru, i/ili ako smo već stradali, kako koristiti “pojas za spašavanja” i naučiti što on uopće jest - kad govorimo o emocijama.

 


Kako je ciklus zamišljen i što će sadržavati?

  • Upoznavanje s emocijama i njihovom svrhom i funkcijom
  • Osvještavanje vlastitog emocionalnog svijeta i najčešćih emocionalnih reakcija i obrazaca
  • Upravljanje emocijama i postupcima koje potiču
  • Veći fokus na 4 emocionalna stanja: odbijanje, usamljenost, ruminacija i krivnja
  • Preuzimanje odgovornosti za vlastite emocije i alati za postizanje emocionalne stabilnosti
  • Interaktivne vježbe u manjim grupama

Zašto se uključiti i što očekivati?

 

Prije svega možeš očekivati podršku i prihvaćanje u zanimljiv i jednostavan praktičan rad. Radit ćemo u zatvorenoj grupi koja će u pet termina zajedno istraživati emocionalni svijet. Saznat ćeš kako osnažiti svoj emocionalni imunitet i emocionalnu vitalnost, steći nove uvide i primjenjive alate i putokaze. Ciklus je zamišljen kao početak iscjeljujućeg procesa.

 

Voditelji su Tamara Dabić Kempf i Zoran Cipek.

Tamara je psihologinja s 25-godišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s ljudima. Posebno je inspirira grupni rad, a područje emocija smatra iznimno značajnim za ukupno zdravlje i zadovoljstvo u životu.

Zoran je učitelj s edukacijom iz geštalt savjetovanja, body worka, soul worka i 30 godina radi s djecom žrtvama rata, zlostavljanima, mladima delinkventnog ponašanja, obiteljima suočenim s malignim bolestima, mladima u terminalnoj fazi bolesti…

Termini ciklusa i vrijeme održavanja
 

23.2.2021. / 17.30 - 20 sati
9.3
.2021. / 17.30 - 20 sati
23.3.2021. / 17.30 - 20 sati
8.4.2021. / 17.30 - 20 sati
20.4.2021. / 17.30 - 20 sati

 

Upisuje se cijeli ciklus - nije predviđeno pohađanje pojedinačnih radionica.

Ako izostaneš s nekog termina, možeš ga nadoknaditi s nekom od sljedećih grupa ukoliko želiš.

 

Cijena i način plaćanja
Opcija 1
Za plaćanje u cijelosti do 1.termina ciklusa: 1.250 kn
Uplatom akontacije u iznosu od 500 kn prilikom prijave potvrđuje se rezervacija mjesta, dok se razlika iznosa uplaćuje do 1.termina ciklusa.

Opcija 2
Za plaćanje u 3 rate: 1.500 kn
1. rata: 500 kn / odmah po prijavi kao potvrda rezervacije mjesta
2. rata: 500 kn / 15.3.2021.
3. rata: 500 kn / 15.4.2021.

 

Prijavi se već sad na info@makronova.com i rezerviraj svoje mjesto.

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW