VEGANSKI SIREVI 2
radionica kuhanja

srijeda 7.4. /17 - 19 sati


Voditeljica: Marina Brekalo


Nakon Marinine prve radionice o veganskim sirevima koja je bila vrlo uspješna, prirodno je došla i ideja za izdavanje knjige u Planetopiji. 

Marina za sebe voli reći da je dijete Makronove jer je prije skoro dva desetljeća krenula s knjigom Hrana za život i uz nju izgradila temelje svega što danas ima i što zna. Strastvena je zaljubljenica u pripremu hrane, a kao dizajnerica  još veću pažnju posvećuje dekoriranju i serviranju tako da na tanjurima svaki put nastaju neke nove kreacije.
Tako je intenzivno proučavala i razvijala procedure izrade veganskih sireva i rezultat je fantastičan, u što se i sami možete uvjeriti :)

Ako nikada niste radili veganske sireve, ova radionica je dobra prilika za upoznavanje osnovnih procedura, a ako već imate nekog iskustva - na radionici možete dobiti dodatne savjete i trikove i razjasniti nedoumice.

 

Pripremat ćemo sljedeće:

BADEMOVA "BURRATA" 
 
"BRIE" OD INDIJSKIH ORAŠČIĆA
 
SVJEŽI SIR 
 
KISELO VRHNJE
 
 

Prijavi se već sad na info@makronova.com, jer je broj mjesta ograničen!

Cijena radionice uz pogodnost za korisnike bioklub aplikacije je 150 kn u zamjenu za 20 bodova dok je redovna cijena 250 kn. Svoje članstvo u bioklubu naznači prilikom prijave.

*Radionica se održava uz poštivanje epidemioloških mjera pa te molimo da poneseš svoju masku.

 

 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW